“Annelies is een grafisch ontwerper die goed begrijpt welk “beeld” ik als klant in gedachten heb. Het logo dat ze voor Zorgnetwerk Noord-Holland maakte is van verbluffende eenvoud en tegelijkertijd van grote schoonheid. Ik wil Annelies van harte aanbevelen.” — Loet Spaanstra, manager & coach Zorgnetwerk – NH

Werkwijze

werkwijze

Ontwerpen begint met kritisch luisteren. Door gerichte vragen te stellen, komen we bij de kern van wat u wilt uitstralen en communiceren. U kunt rekenen op een origineel en doordacht voorstel dat aansluit bij uw wensen en uw belangen.

co-creatie

Vink Grafische Vormgeving werkt samen met gedreven vakmensen. Elk met een eigen specialisme, zoals webbouw, copywriting en printoplossingen. Zo bent u verzekerd van een hoge technische en creatieve kwaliteit. En houdt u het hele traject één aanspreekpunt.

 

geen overbodige kosten

Wij maken voor u wat u echt nodig heeft. En daar zijn de tarieven op afgestemd. Geen overbodige briefings, debriefings, rapporten en besprekingen waardoor tijd en kosten oplopen. Volledig transparant in afspraken en tarieven.

 

 
Logo ontwerp

Neem een kijkje in de portfolio!

Een digitale brochure?

We maken uw brochure interactief, met verwijzingen naar bijvoorbeeld uw website.

Website nodig?

Mooie uistraling van uw bedrijf, passend bij uw huisstijl?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!